Szempontban az élhető világ, akadálymentesen.

Szempont Nonprofit Egyesület

Megkezdtük működésünket

2023. március 31. - NoszJani

Bár nem hivatalos módon már hónapok óta működik egyesületünk, sőt más néven már évek óta szervezünk akadálymentes programokat és segitünk fogyatékkal élőknek, rászorulóknak, most már SZEMPONT Nonprofit Egyesület név alatt is megkezdtük tevékenységeinket.  

sziv.jpgElső cselekvéseink között egy mosógépet sikerült szerezni egy vak bajtársunknak, élelmiszer és tisztasági csomagot vittünk olyan családoknak, ahol nehéz a szülőknek munkát vállalni, tehát pénzt keresni, mert fogyatékkal élő gyermek mellett erre sajnos kevés idő marad pénzt keresni.

Elkezdtünk szervezni egy ügyességi versenyt Dórival és havonta jelentkező akadálymentes rádióműsort Viktorral és Jánossal az egyesület elnökségéből.  Milán Siófokon kezdi meg a tevékenységet, Brigi pedig folytatja a videósorozatát, melyben bemutatja egy teljesen vak anyuka életét. 

Idénre is tervezünk akadálymentes parlamenti sétát, állatkerti túrát, ha sikerül összehozni a kisbusz projektet akkor több vidéki érdekességet is akadálymentes programként tudunk megszervezni fogyatékkal élők számára, és akkor folytatni tudjuk az orvoshoz és gyógyászati segédeszköz szállitást is, melyre sokan jelentkeztek már. 

vakautoztatas.jpgTöbben érdeklődtek, hogy lesz-e idén Közlekedési Családi Nap, erre még nem merünk igéretet tenni, mert ennek az időpontja máskor már Januárban megvan, most pedig lassan Április van, de igyekszünk szervezni egy kisebb rendezvényt, találkozót, akadálymentes közlekedési napot. 

Szóval elkezdjük a működést aktivan.  Tegnap óta bankszámlaszámunk is van, amire minden adományt szeretettel várunk, midnig lesz egy nemes cél amire forditani tudjuk.  Köszönjük! 

Bankszámla szám:
SZEMPONT Nonprofit Egyesület
CIB Bank:  10701520-74197358-51100005

A bejegyzés trackback címe:

https://szempontegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr5718085304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása